Adres: Prins Bernhardlaan 4, 2271 AC Voorburg

Stichting Bantu ANAK ANAK voor hulp aan Indonesische kinderen

Onze Leerlingen

Junengsih is in 2015 afgestudeerd in de epidemiologie. 

Zij wil in haar dorp les gaan geven aan volwassenen (vooral leerkrachten) om het algehele ontwikkelingspeil op te vijzelen. In juni 2019 gaat zij trouwen.

Maslika is in 2015 afgestudeerd in een rechtenstudie.

Zij hielp Junengsih. Is inmiddels gehuwd en heeft een zoontje.

Tisna 

Tisna is zo'n student, waarvoor we ons graag inspannen! Nadat hij in 2015 met prima cijfers was geslaagd voor zijn Masters Islamitisch recht, haalde hij in November 2018 CUM LAUDE zijn Masters familierecht.  Momenteel (december 2018) volgt hij een stevige ,halfjaarlijkse cursus om zijn Engels gedegen op te halen. Daarna wil hij proberen een beurs te krijgen voor een Europese universiteit.

Andri voltooide begin 2015 zijn opleiding aan de SMA.

Wij waren bij zijn diplomauitreiking. Hij volgt nu een opleiding aan de “Akademi Maritim”. Daarvoor wordt hem opnieuw een beurs verstrekt door onze stichting. 

Widiyawati volgt met goede resultaten de opleiding “medische registratie”.

Bij onze bezoeken spreekt zij vrijmoedig met ons in prima engels. Zij is vaak de spreekbuis voor haar medeleerlingen uit ons programma.  In mei 2018 haalde zij haar Masters. Inmiddels is zij getrouwd. en zijn we haar een beetje uit het oog verloren.

Wayan Suardana volgde, na zijn diplomering van de SMA, een vervolgopleiding en behaalde het koksdiploma.

Hij wil, net als zijn oudere broer Ketut, op een cruiseschip gaan werken en zo sparen, om t.z.t. een eigen restaurantje te kunnen beginnen. In afwachting van een baan op een cruiseschip beheert hij de Balinese huishouding voor een daar woonachtige Australiër. Het van de stichting geleende geld betaalde hij tijdens ons afgelopen bezoek volgens afspraak keurig terug!In 2018 heeft hij een baan gevonden op een cruiseschip van Monarch. Daar haalde hij ook zijn opleiding. Hij voelt zich "senang"!

Carwito voltooide de SMA en studeert nu aan de Zeevaartschool.

Surya switchte van de farmacie-studie naar accountancy op een universiteit in Jakarta en haalt daar mooie resultaten.Bima is het jongere broertje van Surya haalt goede resultaten aan de SMP.

Mufidah, net als Surya en Bima voorgedragen door Ibu Susi en ook door haar begeleid, gaat in augustus 2015 al weer naar de 2e klas van de SMA en had een prima rapport.

Ni Wayan Setiasih op Bali heeft in 2014 met goed gevolg de SMA verlaten. Zij werkt nu op een bank en verlicht zo de lasten van haar ouders.

Ni Kadek is het jongere zusje van Ni Wayan Setiasih. Omdat haar ouders armlastig zijn, helpen wij hen met een bijdrage, zodat Kadek de SMP kan volgen.

Nety Agustin op Lombok hoopt dit studiejaar (2015) naar de SMA te gaan. Wij blijven haar steunen.

Abriani Astuti, hier met haar jongere zusje,kortweg Ani (spr.uit: Annie) genoemd, eveneens aangebracht en begeleid door Ibu Susi, studeerde af met schitterende cijfers aan de SMA en gaat nu een studie “microbiologie in de agricultuur” volgen aan de universiteit.

Beda Genasa Mahatama, een protégee van Br. Apolonaris, heeft tweemaal een forse waarschuwing van ons gehad, omdat keer op keer zijn resultaten volstrekt onbevredigend waren. Uiteindelijk hebben wij de samenwerking met hem helaas moeten beëindigen.

Bima is het jongere broertje van Surya haalt goede resultaten aan de SMP.

Mufidah

Mufidah, net als Surya en Bima voorgedragen door Ibu Susi en ook door haar begeleid, gaat in augustus 2015 al weer naar de 2e klas van de SMA en had een prima rapport.

Ni Wayan Setiasih op Bali heeft in 2014 met goed gevolg de SMA verlaten.

Zij werkt nu op een bank en verlicht zo de lasten van haar ouders. Ni Kadek is het jongere zusje van Ni Wayan Setiasih. Omdat haar ouders armlastig zijn, helpen wij hen met een bijdrage, zodat Kadek de SMP kan volgen.

Nety Agustin op Lombok is in 2015 naar de SMA gegaan.

Ni Kadek is het jongere zusje van Ni Wayan Setiasih. 

Omdat haar ouders armlastig zijn, helpen wij hen met een bijdrage, zodat Kadek de SMP kan volgen.

Abriani Astuti, hier met haar jongere zusje, kortweg Ani (spr.uit: Annie) genoemd, eveneens aangebracht en begeleid door Ibu Susi. 

Studeerde af met schitterende cijfers aan de SMA en gaat nu een studie “microbiologie in de agricultuur” volgen aan de universiteit. 

Beda Genasa Mahatama, een protégee van Br. Apolonaris.

Heeft tweemaal een forse waarschuwing van ons gehad, omdat keer op keer zijn resultaten volstrekt onbevredigend waren. Uiteindelijk hebben wij de samenwerking met hem helaas moeten beëindigen.