Adres: Prins Bernhardlaan 4, 2271 AC Voorburg

Stichting Bantu ANAK ANAK voor hulp aan Indonesische kinderen

Alvast hartelijk dank voor uw donatie!
Wij sturen u zo snel mogelijk een betaalverzoek toe.

Hans Biermans voorzitter Stichting BANTU ANAK ANAK

Hartelijk welkom op de geheel vernieuwde website van onze Stichting BANTU ANAK ANAK !

18 december 2018

Na enkele jaren van (bijna) stilstand zijn wij weer blij en trots, u  nu deze fraaie site aan te kunnen bieden. Onze springlevende Stichting krijgt hiermee opnieuw een boost. In de toekomst zult u weer kunnen lezen over ons reilen en zeilen, de projecten, die wij financieren en de leerlingen en studenten, die wij mogen en mochten helpen.

 Het is daarbij heel fijn om te zien, dat oud-studenten nog steeds contact met ons onderhouden. Zo zijn wij bijv. nu al uitgenodigd om volgend jaar op 28 juni 2019 aanwezig te zijn bij het huwelijk van onze allereerste leerlinge indertijd, Junengsih. We hebben onze komende reis zo kunnen inplannen, dat we dan ook aanwezig zullen zijn. Ook andere oud-studenten als Ketut, Wayan en Surya  en Andri schrijven ons nog geregeld. Zij hebben inmiddels, mede dankzij hun opleiding, mooie banen en tonen zich dankbaar voor de kansen, die wij hen boden.
Deze website is nog maar pril en nog (lang) niet af. Maar ja, is een goede website eigenlijk wel ooit af? Wij denken van niet en zullen dus steeds proberen u van alle mogelijke nieuwtjes, onze stichting betreffende, te voorzien.
Veel leesplezier toegewenst!
 
Hans Biermans, voorzitter.

 

De titel van een nieuwsbericht

13 december 2018

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipis cin elit. Nunc purus libero, interdum sed blandit acp retium facilisis turpis. Donec dictum neque veloran tristique egestas nulla mollis dui lorem dolor.

Meer lezen
Nieuwsoverzicht